Om mig

Mitt namn är Emelie, jag är 30 år gammal och bor strax utanför Norrköping tillsammans med mina tre hundar & mina katter.

Jag har alltid haft ett stort intresse och kärlek för djur, gick naturbruksgymnasium, haft praktik i djuraffärer, på hunddagis och i travstall och jobbat med djur på olika sätt.


Jag är uppfödare av sphynx, bambino, elf & dwelf.

Samt uppfödare av chinese crested dog, självklart inom SKK.


Hälsan går framför allt i mitt hem, parar endast friska katter & säljer bara kattungar med äkta papper till kärleksfulla hem som vill njuta av en underbar katt från mig.

Är du intresserad av en kattunge från mig, aktuella eller kommande kullar, kanske att bli fodervärd åt en katt från mig? Skriv då en presentation om dig själv och eventuell familj och vad du kan erbjuda en av mina älskade katter.

Kontaktformulär

 
 
 
 
 
 

Från och med 31 maj 2019 är jag Kustkattens nya stambokförare.

Jag gick med i klubben 2018-01-01 och fick efter ansökan godkänt för "experimentavel" vilket innebär att jag får registrera och få svenska stamtavlor även på de raser som inte är erkända, utan går under benämningen experimentella raser så som bambino, elf & dwelf.

Jag har tillstånd av Länsstyrelsen i Nyköping enligt § 16 djurskyddslagen att föda upp & försälja katt. Senaste beslutet är från 2020.

Hösten 2017 läste jag Pawpeds internetkurs G1.

Våren 2018 läste jag Pawpeds internetkurs G2.