S*Vanilla's Nike

Vila i frid älskade vän


I januari 2020 så fick Fluffa problem med tänderna, hon verkade ha ont i munnen. Så det jag trodde skulle bli en vanlig tandsanering slutade med sövning, röntgen provtagning & ultraljud av njurarna som visade att de var helt paj, vilket redan misstänktes vid blodprov, men inte att det var så illa som det visade sig vid ultraljudet. Jag fick åka hem med en tom bur, det fanns ingenting att göra för henne, hon visade redan symptom på vad trasiga njurar kan göra. För henne innebar det att hon troligtvis ständigt mådde illa och hade influensaliknande symptom pga att alla gifter i kroppen inte rensades bort, hennes ben i kroppen var urkalkade och kunde brutits vid minsta lilla trauma. Hon åt och sov mycket, men gick ner i vikt. Så hon fick somna in den 15:e januari 2020, inte ens 2 år gammal. En del av mitt hjärta gick sönder i samma stund hon tog sitt sista andetag.

Fluffa är en busig, social & orädd misse. Hon kom in i min lilla flock på några dagar, till och med den lite griniga Dessi tycker att hon är en rolig lekkompis.

Fluffa är där jag är, snubblat över henne oräkneliga gånger redan, men även i soffan ligger hon bredvid och bara spinner så fort man pratar med henne.


Jag köpte henne av min vän Henriette som pga allergi inte kunde ha kvar henne.


Jag har Fluffas uppfödare som "mentor" om jag i framtiden bestämmer mig för att ta nån kull på henne. Men än sålänge är ingenting bestämt. Men det vore roligt med små fluffbollar som kontrast till nakenfisarna.


Fluffa kommer inte att på något sätt användas till avel med sphynx, bambino & elf, utan endast till selkirk rex.

Fluffa är född 2018-03-15 hos S*Vanilla's

Far: DK*SelrexWin Brandon

Mor: SE*Trastavere's Darling of Odessa


Färg: Lila c

Blodgrupp: A/b

PKD1: N/N

Scannad:

  • 2019-03-29 normal.


Stamtavla